Αγαπητοί επισκέπτες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην νέα ιστοσελίδα του σχολείου μας. Η ιστοσελίδα μας συνεχίζει την πορεία της με ανανεωμένη μορφή, καταγράφοντας με τη συμβολή της τεχνολογίας, ξεχωριστές στιγμές της σχολικής ζωής και διανοίγοντας έτσι έναν ακόμη αναβαθμισμένο δίαυλο επικοινωνίας με την τοπική και ευρύτερη κοινωνία.  Τακτικά ενημερωμένη γίνεται ένα χρήσιμο εργαλείο στην προσπάθειά μας για πραγμάτωση του οράματός μας για παροχή ποιοτικής κι αποτελεσματικής εκπαίδευσης.

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε ανακοινώσεις, που αφορούν στην οργάνωση και λειτουργία του Λυκείου μας, διάφορες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τους εκπαιδευτικούς που το πλαισιώνουν, τις ώρες ενημέρωσης γονέων, τον κανονισμό λειτουργίας, το ωρολόγιο πρόγραμμα και τα στοιχεία επικοινωνίας του σχολείου. Στη στήλη Λήψεις αρχείων μπορείτε να ενημερώνεστε για τη νομοθεσία και τα χρήσιμα έντυπα που αφορούν τρέχοντα ζητήματα της σχολικής κοινότητας και στη στήλη Χρήσιμοι σύνδεσμοι για τα στοιχεία επικοινωνίας με διάφορους φορείς και συλλόγους.

Ακόμη, μπορείτε να ενημερωθείτε για εκπαιδευτικά προγράμματα και καινοτόμες δράσεις, για μαθητικές δραστηριότητες, που αναλαμβάνονται σε ενδοσχολικό αλλά και σε εξωσχολικό πλαίσιο, όπως projects, εκπαιδευτικές επισκέψεις, εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και διακρίσεις μαθητών, γνωρίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το πλούσιο και πολυσχιδές έργο του σχολείου μας.

Σταθερή μας επιδίωξη είναι η συνεχής ανανέωση και ο εμπλουτισμός της ιστοσελίδας μας, προκειμένου αυτή να προσφέρει έγκυρη και άμεση πληροφόρηση και ενημέρωση.

Με την ελπίδα ότι θα βρείτε στην ιστοσελίδα αυτή ενδιαφέρουσες πληροφορίες, σας ευχόμαστε καλή και ευχάριστη περιήγηση!

Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων

Η Διευθύντρια
Ελένη Σαμαρά