ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ

Το  2ο ΓΕΛ Κατερίνης υποδέχθηκε από τις  12 ως τις 17  Απριλίου 2024 μαθητές και συνοδούς καθηγητές του σχολείου ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. JAROSŁAWA IWASZKIEWICZA W SOCHACZEWIE της Πολωνίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Εrasmus+ “Smart technologies in tourism, impact on travelers’ experiences and social interactions”  2023-1-PL01-KA121-SCH-000128749.

Οι μαθητές/τριες του προγράμματος “Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου” παρουσίασαν στους Πολωνούς μαθητές/τριες τις δράσεις του προγράμματος. Μαθητές και καθηγητές των δύο σχολείων συζήτησαν για τα εκπαιδευτικά συστήματα των δύο χωρών, συμμετείχαν από κοινού σε στοχευμένες δραστηριότητες και ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου μας.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των σχολείων, των εθίμων και της κουλτούρας των δύο χωρών. Η συνεργασία αυτή ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία για τους συμμετέχοντες καθώς ενίσχυσε την αποδοχή της διαφορετικότητας, της ανεκτικότητας και της κουλτούρας συνεργασίας σε υπερεθνικά πλαίσια. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών!

Εκ μέρους της σχολικής κοινότητας
Η Διευθύντρια
Ελένη Σαμαρά

Σχετικές Δημοσιεύσεις