ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ

Την Τρίτη 12 Μαρτίου μία αντιπροσωπεία μαθητών του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Σχολεία – Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μαζί με τη διευθύντρια κ. Ελένη Σαμαρά και τις υπεύθυνες καθηγήτριες κ. Σοφία Περδίκη και κ. Έφη Γεωργαντά είχαν τη τιμή να συναντήσουν τον Ευρωβουλευτή κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο και τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη στο Δημαρχείο Κατερίνης.

Ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Ντούμος, η αντιδήμαρχος πολιτισμού Ελίνα Διαμαντοπούλου και οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης υποδέχθηκαν θερμά τους νεαρούς Πρέσβεις που είχαν τη χαρά και τιμή να γνωρίσουν, να συνομιλήσουν και να θέσουν ερωτήματα στον Ευρωβουλευτή. Ο κ. Κυμπουρόπουλος έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον απαντώντας αναλυτικά στις ερωτήσεις των μαθητών τους οποίους  και συνεχάρη για τις πρωτοβουλίες και τη δράση τους για την ανάδειξη των  ευρωπαϊκών αξιών. Εστίασε στη σημασία συμμετοχής όλων στις προσεχείς Ευρωεκλογές καθώς και στην ιδιαίτερη ευαισθησία του σε θέματα υγείας και κοινωνικής πρόνοιας, τονίζοντας τη σημασία της ψυχικής υγείας στις μέρες μας.

Στο τέλος, τον ευχαρίστησαν θερμά, του πρόσφεραν το βιβλίο  «Το σπίτι μου… Η γειτονιά μου… Η πόλη μου» του Παρασκευά Καλπακτσόγλου και ανανέωσαν το ραντεβού τους διαδικτυακά για την Τρίτη 19 Μαρτίου ώστε να έχουν τη δυνατότητα όλοι οι μαθητές του σχολείου να τον ακούσουν στο πλαίσιο μιας εκτενέστερης συζήτησης.

Σχετικές Δημοσιεύσεις