ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2018


   Ο Δημήτρης, ο Ραφαήλ, ο Νίκος, η Σαββίνα, η Μαρία, η Ολιάνα, ο Κώστας, η Κωνσταντίνα, η Νικολίνα, η Δήμητρα, ο Απόστολος, η Μαρία, η Γιωργία, η Φρειδερίκη, ο Σάββας, ο Νίκος, η Βαλεντίνη, η Ακριβή, η Δήμητρα, η Ιωάννα, ο Ανέστης, ο Παναγιώτης, η Πελαγία και η Θάλια, όλες και όλοι μαθητές του Γ1 και οι υπόλοιπες και υπόλοιποι συμμαθητές τους της Γ΄ Λυκείου πέρασαν για τρίτη χρονιά τις πύλες του σχολείου. Πιο ώριμοι, πιο έμπειροι αλλά και με μεγαλύτερες έγνοιες εφέτος λόγω των πανελλαδικών!

   Ο Λευτέρης, η Αντωνία, ο Θανάσης, ο Χαρίλαος, ο Ραζβάν, ο Βαγγέλης, η Μαρία, η Χριστίνα, ο Γιώργος, η Διονυσία, η Βάσω, η Αλεξάνδρα, η Αναστασία, η Άννα, η Μαρία, ο Παναγιώτης, ο Βασίλης, η Βιολέτα, ο Νίκος, ο Κώστας, ο Γιώργος, ο Γιώργος η Αναστασία, η Αναστασία, ο Γιάννης και η Δήμητρα του Β1 και οι υπόλοιποι των άλλων τριών τμημάτων της Β΄ «πάλιωσαν» εφέτος. Δεύτερη χρονιά γι’ αυτούς στο Λύκειο και πλέον είναι στο μέσον του «ταξιδιού» της κατάκτησης της γνώσης και της παιδείας. Αλλά με την αγωνία για το τι θα γίνει του χρόνου στις πανελλαδικές ή όπως αλλιώς θα λέγονται…!

   Και η νέα φουρνιά, του Α1: ο Βαγγέλης, ο Νίκος, η Κυριακή, η Μαρίνα, η Μαρία, ο Πάρης, η Διάνα, η Κατερίνα, ο Θεοφάνης, η Δανάη, η Δήμητρα, η Ευαγγελία, η Ελένη, ο Νίκος, η Αλεξάνδρα, η Γιωργία, η Ελευθερία, Ευαγγελία, ο Δημήτρης, η Μαρία, ο Θωμάς και η Ιωάννα και όλες οι συμμαθήτριες και οι συμμαθητές τους των άλλων 5 τμημάτων πέρασαν για πρώτη φορά το κατώφλι του σχολείου, του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης. Κάπως «μαζεμένοι», ίσως, γιατί ήρθαν σε ένα νέο περιβάλλον με 240 «παλιούς» της Β΄ και Γ΄ τάξης και με τους μισούς της Α΄ τάξης να τους είναι άγνωστοι. Μια κατάσταση που πολύ γρήγορα θα αλλάξει και θα νιώσουν τη ζεστή και φιλόξενη αγκαλιά του σχολείου, καθηγητών και συμμαθητών τους.

   Οι καθηγήτριες και οι καθηγητές σας σας καλωσορίζουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα «συνταξιδέψουμε» δημιουργικά! Θα είμαστε στο πλευρό σας!

Πρόσθετες Πληροφορίες